Финал на делото за убийството на Евгения, открита в куфар. Днес

...
Финал на делото за убийството на Евгения, открита в куфар. Днес
Коментари Харесай

Финал на делото за убийството на Евгения, открита в куфар

Финал на делото за убийството на Евгения, открита в куфар. Днес се чака съдът да излезе с присъда за двамата подсъдими. Това са брачният партньор на дамата Орлин Владимиров и татко му Пламен Владимиров. Пред Съдебната палата в София с искане за доживотна присъда се събраха близки и другари на убитата.

Тялото на Евгения беше открито в куфар преди две години в безлюдна околност край Перник. 11 месеца след началото на процеса, той завършва на първа инстанция. На последното съвещание Орлин Владимиров направи първи признания. Той изясни пред съда, че е умъртвил Евгения, отричайки да го е възнамерявал.

Орлин Владимиров описа, че всичко се случило след фамилен обяд, при който той хванал дясната ръка на Евгения и когато с другата я сграбчил за врата, изгубили равновесие. Двамата паднали, а съгласно описа му в този миг жертвата си блъснала главата в ръба на долап. „ Тогава разбрах, че съм я умъртвил ”, уточни сбито той.

През октомври 2021 година Орлин Владимиров разгласи брачната половинка си за търсене, а след откриването на тялото в куфар резервира безмълвие за две години.
Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР